Egy napunk

Mikor kelünk, mit csinálunk?

Reggel

Reggel fél 9 körül ébred a tábor, a szeniorok ilyenkor mindenkit felkeltnek. Öltözés után egy rövid reggeli torna következik. Senki se aggódjon, ez sokkal inkább szórakoztató, mint fárasztó elfoglaltság. A torna után reggeli, majd a rendrakás és takarítás következik. Nem veszélyes művelet egyik sem, de higgyétek el, enélkül 3 nap alatt úgy néznek ki a fővárosunk, mintha riadt mocsári trollokat hajtottak volna át egy fehér kelméket árusító textilüzleten.

Délelőtt

A rendrakás után tartja az uralkodó - akit magatok közül választotok - az országlást, itt minden fontos ügyet megvitatunk. Döntünk háborúról és békéről, adókról és törvényekről, itt zajlik az ország politikájának jó része.

Az országlás után általában kötetlenebb programok vannak ebédig, ilyenkor készül az újság, tanulnak a varázslók, edzenek a lovagok, készítik portékáikat a kézművesek vagy próbál a királyi színház társulat


A szieszta után kezdődik a délután, ilyenkor megyünk kirándulni, számháborúzni, focizni vagy szalagtépőzni, de lehet hogy éppen vásárt rendeznek a kézművesek.