Rólunk

Kikkel és hol töltitek a 2020-as nyarat, vagy ha úgy tetszik a 11. Birodalmi Évet?

Mi az a szenior?

Minden szenior felnőtt, de nem minden felnőtt szenior. Mi vagyunk azok, akik vigyázunk rátok a táborban töltött idő alatt. Elintézzük, hogy időben legyen ebéd, hogy folyjon a meleg víz a zuhanyból. Ha a leeresztett labdát nem is fújjuk fel helyettetek, de megmondjuk hol van a pumpa. A szeniornak elmondhatod, ha valami bánt, fordulhatsz hozzá segítségért akkor is, ha éppen nem tudod mit tegyél a Játékban. Ha a kézműveseknek új festékre van szükségük hozunk nekik, ha toll kell az írnoknak a boltból azt is szerzünk, vagy az eltűnt fogkeféd helyett is kerítünk másikat.

A szeniorok kivétel nélkül régi táborosok, akik maguk is ebben a táborban nőttek fel.

Tegezz bennünket nyugodtan!
Hol van királyság?

A Torrék népe 12 hosszú éven át élt Mirendon (Simonfa) városában. A Holló szavára hosszú vándorlásra indultak, és így találták meg Mélyzugoly városát, ahol letelepedtek. Idén, akár csak tavaly a Bakony lábánál, egy Jásd nevű faluban egy felújított vízimalomban gyűlnek össze a birodalom polgárai. Annyit elmondhatunk: ha nekünk kellett volna új házat tervezni a Tábornak pont ilyet vetettünk volna a papírra. A falutól másfél kilométerre, az erdő szélén lévő házat egy patak fogja körbe, nem messze egy varázslatos vízesés és a Bakony ködbevesző bércei magasodnak.
És hogy jön ide a Gyűrűk Ura?

A királyság, aminek mindannyian polgárai vagyunk akár Középföldén is lehetne. Egy olyan varázslatos világban töltjük a nyarat, melynek lakói törpök és tündék, varázslók és vándorok. Persze ahhoz, hogy jól érzed magad, hogy együtt Játszunk egyáltalán nem kell ismerni a Gyűrűk Ura világát. Nekünk is megvannak saját mondáink és meséink, hőseink és gonosztevőink. Hangulatában mégis ez a történet adja vissza legjobban azt a világot, ami minden nyáron a táborban megelevenedik.

A gyűrűknek ráadásul a Játékban is nagy szerepe van. Minden polgár egy gyűrűt visel a nyakában, de vannak még fegyver- és páncélgyűrűk, legendás erejű varázsgyűrűk is, néha pedig a rettegett lidérc-gyűrű is feltűnik a királyságban.


Idén, akár csak tavaly a Bakony lábánál, egy Jásd nevű faluban egy felújított vízimalomban gyűlnek össze a birodalom polgárai.